Meezingen met PowerPop? Geef je op!

17 juni 2021

Er schijnt weer licht aan het einde van de 'coronatunnel', ook voor PowerPop! 'Blinding lights' zelfs, om met de titel van ons nieuwste nummer te spreken... Voor het eerst in acht maanden kwamen we woensdag 16 juni weer echt bij elkaar. De huidige coronarichtlijnen laten het toe om als koor te repeteren in de buitenlucht.

Het bestuur zorgde voor een feestelijke ontvangst met een glaasje champagne. Na afloop van het uurtje ontspannen zingen konden we gezellig even bijpraten.

En wat was het heerlijk om na zo'n lange tijd weer echt samen te zingen! Weliswaar op afstand in de buitenlucht, dat was weer even wennen. Maar de puzzelstukjes vielen meteen weer in elkaar. Onze dirigent was ook aangenaam verrast toen hij het resultaat hoorde van onze maandenlange online repetities. 'Blinding lights' van The Weeknd is bijvoorbeeld een nummer wat we nog niet eerder live hadden gezongen. Zodra het mag, maken we weer gebruik van onze coronaproof repetitielocatie. De zaal van muziekcentrum DAP aan de Schorpioenstraat heeft een mooie akoestiek.

Wil jij ook meezingen met de mooiste popsongs? Geef je dan nu op bij PowerPop! We kunnen vooral versterking gebruiken bij de mezzosopranen.


© 2020 Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden