PowerPop perfectioneert Queen-medley in de studio

PowerPop perfectioneert Queen-medley in de studio

Professionele opname met videoclip

11 februari 2024

PowerPop is zaterdag 10 februari de studio ingegaan om de (nu al legendarische) Queen-medley te vereeuwigen. Dirigent Rutger heeft diverse bekende Queen-nummers verwerkt in een eigen arrangement, en dat heeft al tot meerdere staande ovaties geleid tijdens live-uitvoeringen! Dat vroeg dus om een professionele opname, waarmee we als koor een goed visitekaartje kunnen afgeven.

Wat een focus, wat een energie...!! We hebben onszelf weer overtroffen dankzij een mix van muzikale passie en adrenaline. 's Ochtends kregen we een leerzame workshop van Lotte Janssen, vooral op het gebied van zangtechniek en ademsteun.

's Middags hebben we 'Queen Rhapsody' én 'Make it a memory' opgenomen. We hebben beide nummers drie keer ingezongen. Van de Queen-medley zijn ook nog aparte opnames per stemgroep gemaakt.
Mooi om te merken dat we bij elke take een steeds sterkere focus, harmonie en energielevel bereikten. En heel vet om met zulke gepassioneerde muzikanten te werken. Dirigent Rutger, pianist Ruud en opnameleider George waren super enthousiast! En wij ook! 😀

De Queen-medley was tijdens ons jubileumconcert eigenlijk een diamant die nog geslepen moest worden. Daar hebben we de laatste maanden hard aan gewerkt, en dat betaalde zich uit met een (haast) perfecte opname.

De nummers gaan nu in de mix, en we maken nog een clip bij de Queen-medley. We kijken nu al uit naar het eindresultaat 😃


© 2020-2024 |Popkoor Powerpop, Apeldoorn. Alle rechten voorbehouden